Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2010 13:59 - Онлайн магазин за напояване, поливни системи и инсталации, капково напояване.
Автор: buldrip Категория: Други   
Прочетен: 4332 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.12.2010 13:53


Онлайн магазин за напояване, поливни системи и инсталации, капково напояване.


image


Напоителните системи са изградени изцяло под земята. Специален програматор контролира всички разпръсквачи и клапани, като по този начин се постига висока икономия на вода, по-добро нормиране и равномерно поливане. Системата е комплектована със сензор за дъжд, който при валежи блокира поливката.Всички ние се чудим как градината ни да изглежда свежа, хубава и зелена през лятото, когато прекарваме най много време навън. Тайната е в редовната грижа и всекидневното поливане. За да е в добър естетически вид тревната площ се нуждае от две поливки на ден в горещините. Много хора мислят, че храстите и дърветата не се нуждаят от допълнително поливане, но истината е, че ако ги поливаме редовно ще се наслаждаваме на пълната им красота. За съжаление в днешно време никой не може да си позволи да полива два пъти на ден дори от гледна точка липсата на време.

Най-оптималното решение е да се изгради поливна система. Единствения недостатък е, че трябва да се заделят повече пари на веднъж, но пък това е капиталовложение за много години напред. Предимствата обаче са много. Поливната система има програматор, който регулира количеството на водата за поливане, като тя е толкова от колкото се нуждаят тревата и растенията във вашата градина, с което и качество Вие пестите вода. Програматора може да се настрои така, че поливките да се извършват в зададените от вас часове и със зададената от вас продължителност. Тръбите се вкопават на дълбочина от 30 до 50 сантиметра, а разпръсквачите излизат надземно само по време на поливката. По този начин наличието на поливната система по никакъв начин не се отразява отрицателно на естетическия вид на градината, а напротив. По време на поливката освен полезен, ефектът е и много красив.

Ако искате да направите Ваша поливна система и да спестите парични средства, посетете Онлайн магазина за поливни системи и инсталации като натиснете тук.








Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930